ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Teatrul de Păpuși „Licurici” va fi prezentată comedia „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale

13:37 | 28.05.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 28 mai. /MOLDPRES/. La Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” va fi prezentat, vineri, 31 mai curent, spectacolul „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Reprezentația face parte din repertoriul de debut al proiectului „Licuricii de seară”, care aduce în scenă spectacolul de păpuși pentru maturi, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, directoarea instituției, Ala Toma, a menționat că reprezentația este un „artificiu teatral” în rândul spectacolelor pentru maturi din Republica Moldova.

„Într-o realizare inedită, propusă de regizorul Mihai Țărnă, comedia „O noapte furtunoasă” aduce în scenă actori și păpuși în premieră națională, evidențiind și mai mult grotescul și buful unei societăți, în continuă degradare morală și spirituală. Pin această piesă, licuricii aduc inovația în arta scenică a păpușarilor. Nu ratați acest spectacol-eveniment. Vă așteptăm cu drag la această piesă absolut minunată”, a spus Ala Toma.

Scenografia este semnată de Mihai Țărnă, muzica - Alexandru Dicusar, costume - Inga Botnariuc, păpuși - Mașa Gross. În distribuție: Gheorghe Popescu, Ion Ostaciuc, Valentin Munteanu, Ion Turculeț, Ion Ambrosi, Nina Lefter, Diana Nimijan, Irina Boiarchina, Valentina Ostap, Cristina Bejan, Maria Turculeț și Irina Recicalova.

Biletele pot fi procurate la casa teatrului sau online.

img24003947

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!