ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna iunie

13:55 | 31.05.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna iunie curent. Actorii teatrului vor juca mai multe spectacole ce au la origine poveștile populare, informează MOLDPRES.

Printre piesele jucate se numără: „Câinii cu colaci în coadă” – 2 iunie, „Capra cu trei iezi” – 9 iunie, „Vârcolacii au furat luna” – 13 și 16 iunie, „Balada celor cinci motănași” – 20 și 23 iunie, „Povestea unui licurici” – 30 iunie. Totodată, pe 28 iunie, licuricii de seară vor prezenta spectacolul „O noapte furtunoasă”.

Solicitată de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a subliniat că repertoriul pentru luna iunie este unul divers și colorat. „Vom fascina micii spectatori cu magia artei păpușărești, vom prezenta spectacole vesele și minunate, spectacole care bucură sufletul de la mic la mare. Cu mult drag invităm toți copiii, alături de părinți și bunei, în Palatul Basmului Cult, unde copilăria nu are vârstă”, a spus Ala Toma.

Totodată, săptămânal sunt prezentate și piese în limba rusă.

Repertoriul pentru luna iunie poate fi văzut și pe rețelele de socializare a teatrului.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online.

img24004095

img24004095

img24004095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!