ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Contribuabilii care prestează servicii de agrement vor fi monitorizați de Fisc în perioada estivală

14:47 | 10.07.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Contribuabilii care desfășoară activitate în domeniul prestării serviciilor de agrement vor fi monitorizați de către Serviciul Fiscal de Stat (SFS). Acțiunile vor fi desfășurate în perioada iulie-august 2024 pentru a preveni posibile cazuri de neconformare fiscală, transmite MOLDPRES.

SFS a precizat că scopul acțiunilor este asigurarea unei administrări eficiente a contribuabililor, stabilirea și prevenirea cazurilor de încălcare a prevederilor legislației prin neeliberarea bonurilor fiscale, care implicit prejudiciază obligațiile ce urmează a fi încasate la buget.

În context, SFS recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației, prin utilizarea echipamentelor de casă și control la decontările bănești în numerar, declararea conformă a veniturilor și achitarea deplină și în termen a obligațiilor fiscale corespunzătoare.

img24005257

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!