ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean, după realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea Comisiei Europene: „Apreciem sprijinul ferm pentru calea Moldovei către UE”

15:50 | 18.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 18 iul. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj după realegerea Ursulei von der Leyen în funcția de președinte a Comisiei Europene, transmite MOLDPRES.

„Felicitări călduroase pentru realegerea Dvs. ca președinte al Comisiei Europene - un semn puternic de încredere în capacitatea Dvs. de conducere. Apreciem profund sprijinul dumneavoastră ferm pentru calea Moldovei către UE și așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea noastră strânsă”, a scris premierul Dorin Recean.

Parlamentul European a votat astăzi în favoarea propunerii ca Ursula von der Leyen să fie președinte a Comisiei Europene pentru încă un mandat de cinci ani.

Oficialul a obținut 401 voturi, în urma unei proceduri cu vot secret. 

img24005491

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!