ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele SUA a anunţat că susţine candidatura vicepreşedintei sale Kamala Harris

22:13 | 21.07.2024 Categorie: Externe

Washington, 21 iul. /MOLDPRES/. Preşedintele SUA Joe Biden a anunţat că susţine candidatura vicepreşedintei sale Kamala Harris, relatează duminică AFP, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

Preşedintele american Joe Biden a anunţat în urmă cu puţin timp că renunţă să se prezinte la alegerile prezidenţiale din 2024, un anunţ şocant survenit cu mai puţin de patru luni înainte de alegeri şi după săptămâni în care a fost pusă sub semnul întrebării starea sa fizică şi psihică.

"Cred că este în interesul partidului meu şi al ţării să mă retrag şi să mă concentrez exclusiv pe exercitarea funcţiilor de preşedinte până la finalul mandatului meu", a declarat Joe Biden într-un comunicat, anunţând că se va adresa naţiunii în cursul serii.

img24005539

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!