ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu stagiarii care muncesc cot la cot cu funcționarii  din cadrul instituției prezidențiale

16:21 | 25.07.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu a avut o discuție cu stagiarii din cadrul instituției prezidențiale. Șefa statului i-a îndemnat pe tineri să revină în instituțiile publice după ce își termină studiile, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Urmează o perioadă istorică pentru țara noastră, în care tinerii trebuie să pună umărul la construirea unui viitor prosper pentru toți cetățenii, dar mai ales pentru ei înșiși - în Moldova Europeană”, a subliniat președinta.

Șefa statului a precizat că sunt 111 stagiari care muncesc, cot la cot cu funcționarii, în 20 de instituții publice, în cadrul unui program susținut de Guvern și de Delegația Uniunii Europene la Chișinău.

„Toți sunt plini de idei, energie și de dorință de a contribui la dezvoltarea Moldovei Europene. Cel mai important, cu toții își doresc să contribuie la binele țării”, a mai punctat președinta Maia Sandu.

img24005672

img24005672

img24005672

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!