ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de trei ani s-a electrocutat de la un cablu electric la Criuleni

11:31 | 26.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Un copil de trei ani s-a electrocutat de la un cablu electric. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Criuleni, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău, a specificat că minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„A fost primit un apel din partea unei femei care a anunțat că fiul său, un minor de trei ani, a fost electrocutat la mână. Aceasta a susținut că băiatul este în stare conștientă”, a spus Elena Băetrău.

S-a stabilit că minorul a intrat în contact cu un cablu electric aflat în apropiere, iar în acel moment a fost electrocutat. În zonă exista o priză mai veche.

„Deși minorul nu se afla în pericol imediat pentru viața și sănătatea sa, acesta a fost transportat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău pentru monitorizare medicală”, a subliniat ofițerul de presă.

Pe 18 iulie curent, o fetiță de 11 ani a decedat, iar un băiețel de șase ani a ajuns la spital după ce s-au electrocutat în timp ce se jucau într-un parc din sectorul Botanica al capitalei.

img24005686

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!