ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii Armatei Naționale participă la un exercițiu în România

10:32 | 08.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Militarii Armatei Naționale participă în perioada 8–24 mai curent, la exercițiul „Wind Spring –2024” care se desfășoară la Centrul Național de Instruire Întrunită din Cincu, România, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Apărării, scopul activității este antrenarea și îmbunătățirea procesului de luare a deciziei, consolidarea cunoștințelor și a competențelor tactice și operaționale, precum și creșterea interoperabilității între părțile participante.

Exercițiul are loc în baza Planului activităților comune de instruire pentru anul 2024 între Brigada Infanterie Motorizată "Ștefan cel Mare" și Brigada 81 Mecanizată  "General Grigore Bălan" din România.

img24003364

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!