ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De astăzi, va fi suspendat traficul rutier pe mai multe străzi din capitală

13:08 | 08.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. De astăzi și până vineri, 10 mai, va fi suspendat traficul rutier pe mai multe străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea acțiunilor cultural artistice dedicate Zilei Europei, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, începând cu ziua de astăzi, ora 10:00, și până pe data de 10 mai, ora 07:00, troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

Ziua Europei 2024, cu genericul „Libertate, Pace, Prosperitate – Europa ești tu!”, va fi marcată printr-o serie de evenimente. Tradiționalul Orășel European va fi inaugurat la Chișinău pe 9 mai și la Bălți pe 19 mai.

img24003377

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!