ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Recean, de Ziua Europei: „Este timpul să facem Uniunea Europeană și mai puternică, devenind stat membru al marii familii europene”

09:24 | 10.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Mii de oameni au venit în Piața Marii Adunări Naționale pentru a marca Ziua Europei 2024. Prim-ministrul Dorin Recean a transmis un mesaj tuturor celor care celebrează pacea și unitatea pe întregul continent european, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

„Alături de steagul Republicii Moldova, flutură cu mândrie în toată țara steagul Uniunii Europene. Sărbătorim viitorul european al țării noastre și efortul pe care îl face fiecare dintre noi pentru a construi Moldova Europeană”, a spus premierul Dorin Recean.

„Este timpul să facem Uniunea Europeană și mai puternică, devenind stat membru al marii familii europene. Împreună, vom construi un viitor prosper acasă, un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri”, a mai subliniat șeful Executivului.

Evenimentul din centrul capitalei a fost organizat de către Guvern, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, împreună cu ambasadele statelor membre ale UE. În pavilionul Guvernului, membrii Cabinetului de miniștri au discutat cu vizitatorii despre efortul comun de construire a unui stat prosper, modern și european. 

De asemenea, peste 500 de oameni au vizitat Casa Guvernului, în cadrul unui tur ghidat la muzeu și în sala de ședințe a Executivului. Totodată, micii vizitatori au participat la o vânătoare de comori, beneficiind, la finalul cursei, de câte un cadou.

img24003417

img24003417

img24003417

img24003417

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!