ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova a mai obținut o cotă de participare la Jocurile Olimpice de la Paris

09:36 | 10.05.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Luptătorul de stil greco-roman Valentin Petic s-a calificat în premieră la Olimpiada de Vară. În ultima dispută, care i-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, sportivul nostru l-a învins pe germanul Etienne Kinsinger, în categoria de greutate de până la 67 kg, transmite MOLDPRES.

Până la această performanță, Valentin Petic a mai obținut alte trei victorii: l-a învins pe croatul Dominik Etlinger, egipteanul Mohamed Ibrahim Elsayed și elvețianul Andreas Vetsch.

Anterior, și luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a obținut o cotă de participare pentru Olimpiada de Vară din capitala Franței.

Până acum Republica Moldova și-a asigurat unsprezece cote de participare la Jocurile Olimpice de la Paris.

img24003418

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!