ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Regal fotbalistic la Chișinău: Naționalele de fotbal ale R. Moldova și Ucrainei vor juca un meci al prieteniei pe stadionul „Zimbru”

11:37 | 15.05.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 15 mai. /MOLDPRES/. Naționalele de fotbal ale R. Moldova și Ucrainei vor disputa un meci amical la Chișinău, aceasta fiind ultima partidă de verificare a fotbaliștilor ucraineni înaintea debutului la Euro 2024 din Germania, transmite MOLDPRES.

„Un meci de prietenie, un meci între vecini! Pe 11 iunie, de la ora 19:00, întâlnim reprezentativa Ucrainei pe stadionul „Zimbru”. Calificați la Euro 2024, pentru Ucraina va fi un test înaintea marelui turneu, dar și un meci de solidaritate între cele două țări și oamenii lor”, a anunțat Federația Moldovenească de Fotbal. 

„Biletele pot fi cumpărate pe tickets.fmf.md, cât și fizic în magazinul JAKO, de pe strada Bd. Grigore Vieru 9”, anunță Federația Moldovenească de Fotbal pe Facebook. 

Naționala antrenată de legenda fotbalului ucrainean, Serghei Rebrov, va debuta la Euro 2024 împotriva României, pe 17 iunie, într-o grupă din care mai fac parte Belgia și Slovacia.

img24003521

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!