ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 350 de medici se vor reuni la cel de-al V-lea Congres al Medicilor de Familie din Republica Moldova

16:58 | 16.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. În zilele de 17 și 18 mai curent, se vor desfășura lucrările celui de-al V-lea Congres al Medicilor de Familie din Republica Moldova, cu participare internațională. Manifestarea științifică este organizată de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Asociația Medicilor de Familie, informează MOLDPRES.

Evenimentul se va desfășura în Sala polivalentă din incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) și în Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27).

În cadrul forumului științific vor fi abordate tendințele moderne și experiența în domeniile medicina de familie și asistența medicală primară, pe plan național și internațional.

Congresul va întruni peste 350 de participanți din țară, reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, Organizației Mondiale a Medicilor de Familie WONCA și Academiei Europene a Profesorilor în Practica Generală/Medicina de Familie (European Academy of Teachers în General Practice/Family Medicine) EURACT ș.a.

Programul evenimentului poate fi accesat aici.

img24003600

img24003600

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!