ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul permanent a aprobat suplimentul ordinii de zi a ședinței plenare a Parlamentului de săptămâna viitoare

11:33 | 24.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat astăzi suplimentul ordinii de zi a ședinței plenare a Legislativului de săptămâna viitoare, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Direcția comunicare și relații publice a instituției, Parlamentul urmează să ratifice Acordul cu Regatul Spaniei privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor naționale de conducere; grantul în sumă de 5,4 milioane acordat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru proiecte în domeniul managementului deșeurilor solide; Acordul cu Republica Franceză cu privire la cooperarea în domeniul apărării.

Deputații vor mai examina modificări legislative privind eficientizarea parcurilor industriale, consolidarea securității energetice a Republicii Moldova și prevenirea risipei de alimente. În ordinea de zi a ședinței plenare au mai fost incluse suplimentar proiectul de lege privind protecția datelor cu caracter personal, inițiativa legislativă de extindere a termenului de privatizare a locuințelor, proiectele de modificare a Legii privind achizițiile publice și a Legii cetățeniei.

Ședința plenară a Parlamentului va avea loc joi, 30 mai, începând cu ora 11.00.

img24003845

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!