ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost constituit Consiliul Regional de Dezvoltare UTA Găgăuzia

14:09 | 24.05.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. La Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a avut loc astăzi ședința de constituire a Consiliul Regional de Dezvoltare UTA Găgăuzia. Anunțul a fost făcut de ministrul Andrei Spînu, transmite MOLDPRES. 

„În ultimii trei ani, peste 190 de milioane de lei au fost alocați pentru proiectele de dezvoltare regională și locală (Satul European) în raioanele Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga. Vom continua să susținem proiectele pentru oamenii din satele și orașele din regiune”, a afirmat Andrei Spînu.

Președinte al Consiliului a fost ales Serghei Anastasov, primar al municipiului Comrat, iar vicepreședinte - primarul din Vulcănești, Nicolai Posmac. În CRD Găgăuzia a fost delegat și un reprezentant din partea sectorului asociativ.

 

img24003855

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!