ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației de la București: Va invit în număr mare la „Bookfest” să spunem „Te cuprind, Republica Moldova”

17:43 | 24.05.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Salut participarea Republicii Moldova ca invitat de onoare special la ediția din acest an a Salonului internațional de Carte BookFest, care se va deschide săptămâna viitoare la București. Vă invit să fim prezenți în număr cât mai mare la acest eveniment și să rostim împreună „Te cuprind, Republica Moldova”. Afirmațiile au fost făcute de ministra Afacerilor Externe a României, Luminița Odobescu în cadrul unei conferințe comune cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Mihai Popșoi, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, salonul de carte este o ocazie de a “ne redescoperi prin literatură, de această dată în cadrul comunității atât de bogate de limbă, istorie și cultură dintre România și Republica Moldova”.

Astfel, la cea de-a XVII-a ediție a Salonului internațional de carte Bookfest, București, care se va desfășura în perioada 29 mai – 2 iunie, la Romexpo, publicul va putea participa la circa 40 de evenimente organizate sub motto-ul „Te cuprind, Republica Moldova” - o literatură de „peste graniță”.

img24003866

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!