ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secția pediatrie a Spitalului raional Anenii Noi a fost modernizată cu sprijinul CNAM

09:43 | 28.05.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 28 mai. /MOLDPRES/. Micii pacienți din raionul Anenii Noi vor beneficia de asistență medicală acordată în condiții mai bune. Secția pediatrie a Spitalului raional Anenii Noi a fost reparată capital în cadrul unui proiect finanțat din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, bugetul total al proiectului a constituit 1 milion 682 de mii de lei, dintre care circa 1 milion 582 de mii de lei au fost alocați de CNAM în baza unui concurs investițional.

În același timp, instituția medicală, din surse proprii, a dotat secția respectivă cu mobilier nou și cu paturi multifuncționale, ceea ce a contribuit la îmbunătățirea și modernizarea condițiilor de spitalizare a copiilor și mamelor care beneficiază de servicii medicale.

În Secția pediatrie a SR Anenii Noi sunt internați anual peste o mie de copii.

img24003936

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!