ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi limitat în contextul vizitei Secretarului de Stat al SUA, Antony Blinken

14:30 | 28.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 28 mai. /MOLDPRES/. Miercuri, 29 mai curent, accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi temporar limitat. Măsura este impusă în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken, care va merge la Guvern și Parlament, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor, rețelelor electrice și termice în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

În această perioadă, conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație.

Secretarul american de stat, Antony Blinken, urmează să efectueze miercuri o vizită în Republica Moldova. Agenda include întrevederi cu șefa statului Maia Sandu, prim-ministrul Dorin Recean, precum și alți oficiali din țara noastră.

img24003960

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!