ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat

10:15 | 31.05.2024 Categorie: Comunicate

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat va desfășura o serie de seminare de instruire pentru contribuabili referitor la prețurile de transfer și criteriile legale aferente tranzacțiilor ce vor cădea sub incidența legislației prețurilor de transfer.

Toate seminarele sunt gratuite și vor avea loc în perioada lunilor iunie-iulie 2024, în format fizic, la Chișinău, Bălți, Cahul, Edineț, Soroca, Călărași, Ungheni, Orhei, Hîncești și Anenii Noi.

Contribuabilii care doresc să participe în cadrul seminarelor respective, sunt îndemnați să se înregistreze pe pagina-web a Serviciului Fiscal de Stat, rubrica Seminare, care poate fi accesată aici.

Serviciul Fiscal de Stat încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!