ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Incendiu într-un bloc de locuit din capitală. Trei persoane au fost evacuate

20:19 | 03.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Trei persoane au fost evacuate în urma unui incendiu produs în după amiaza zilei de astăzi într-un bloc de locuit de pe strada Drumul Viilor din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), flacăra deschisă a fost observată la etajul patru al unui bloc de locuit cu nouă nivele.

„La fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompierii. Aceștia au stabilit că ard mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului. În timpul intervenției, salvatorii au evacuat trei persoane de la etajele superioare, fiind evitată intoxicarea acestora”, a precizat IGSU.

Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 18:23. În prezent, angajații IGSU lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului. Cauza și circumstanțele producerii acestuia urmează a fi stabilite de specialiști.

img24004158

img24004158

img24004158

img24004158

img24004158

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!