ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accident fatal în municipiul Chișinău: O femeie a decedat fiind lovită de un automobil

15:02 | 18.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 18 iun. /MOLDPRES/. O femeie de 66 de ani a decedat, după ce a fost lovită de un automobil. Impactul s-a produs astăzi în satul Frumușica din municipiul Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un automobil de model Dacia Logan a tamponat o femeie, care preliminar traversa carosabilul neregulamentar.

În urma accidentului, victima a fost transportată la spital, însă din cauza traumatismelor primite a decedat.

Supus testului alcoolscopic s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pe acest caz.

În acest context, polițiștii au îndemnat persoanele să traverseze strada numai pe trecerile pentru pietoni și la culoarea verde a semaforului. La fel, este important să nu vă angajați în traversarea drumului public prin fața sau spatele autovehiculelor oprite. La orice traversare, opriți-vă și asigurați-vă din ambele părți.

img24004557

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!