ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unor incendii

11:11 | 19.06.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/.Două persoane de 56 și respectiv 82 de ani și-au pierdut viața în urma unor incendii. Cazurile au avut loc în capitală și în localitatea Miclești, raionul Criuleni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, primul caz a fost înregistrat în după amiaza zilei de 18 iunie în localitatea Miclești, raionul Criuleni. Într-o casă de locuit cu două nivele a izbucnit un incendiu, în urma căruia au ars mai multe bunuri materiale din interiorul unei odăi. Incendiul a fost stins de populație până la intervenția pompierilor, iar ulterior în interiorul locuinței a fost depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Un alt incendiu soldat cu o victimă a avut loc într-un apartament din municipiul Chișinău. În urma acestuia un bărbat în vârstă de 82 de ani a decedat. Incendiul s-a autostins până la intervenția pompierilor. Toate circumstanțele izbucnirii incendiilor urmează a fi stabilite de organele de resort.

Datele IGSU arată că de la începutul anului curent au fost înregistrate 715 de incendii, unde și-au pierdut viața 54 de persoane, inclusiv doi minori.

img24004574

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!