ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov a discutat cu viceministrul Afacerilor Externe al Bulgariei

14:23 | 19.06.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o discuție telefonică cu Ivan Kondov, viceministrul Afacerilor Externe al Bulgariei, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului. 

Oficialii au vorbit despre agenda europeană a țării noastre, despre pașii realizați până acum și despre pregătirile pentru prima Conferință Interguvernamentală care va lansa oficial negocierile de aderare la Uniunea Europeană.

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov a apreciat sprijinul acordat de autoritățile de la Sofia pentru parcursul european al Republicii Moldova și susținerea plenară a acestui demers.

img24004584

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!