ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei decenii de la adoptarea Constituției R. Moldova. Parlamentul organizează o conferință științifică

13:25 | 21.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/.Cercetătorii științifici și cadrele didactice din domeniul științelor juridice sunt invitați să participe la Conferința practico-științifică „Constituția Republicii Moldova la 30 de ani și integrarea europeană”. Evenimentul este organizat de Parlament cu ocazia marcării a trei decenii de la adoptarea legii supreme a țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, la Conferință se pot înscrie cercetători care vor să își prezinte lucrările despre investigațiile științifice în domeniul dreptului constituțional. Aceste lucrări vor fi incluse în culegerea de lucrări a Conferinței.

Doritorii pot expedia formularul de participare până la data de 15 iulie. Articolele transmise vor fi analizate și selectate de Consiliul științific al Conferinței, care este constituit din academicieni, profesori universitari, lectori, doctori în drept și doctori habilitați în drept.

img24004645

img24004645

img24004645

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!