ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copii din Taraclia vor participa la Turneul Internațional de Fotbal Cupa Nesebar

11:51 | 22.06.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Două echipe de fotbal, constituite din 30 de copii absolvenți ai Școlii Sportive din raionul Taraclia, au plecat spre Nesebar (sud-estul Bulgariei) pentru a participa la Turneul International Cupa Nesebar, împreună cu atleți din Găgăuzia (Moldova), Bulgaria, Romania si alte țări. Evenimentul se va desfășura până pe 26 iunie, scrie BTA, citată de Moldpres. 

La turneu vor lua parte atleți din două categorii de vârstă: 9-10 ani și 14-15 ani.     

Cupa Nesebar este o competiție internațională pentru copii și adolescenți, desfășurată de doua ori pe an în orașul Nesebar. La ediția trecuta au participat în jur de 1.200 de copii din 81 de țări.

Evenimentul este organizat de Fotbal Club Sofia Sport, OFC Nesebar și Municipalitatea Nesebar și are scopul de a promova activitatea fizică și turismul sportiv în regiune, au menționat organizatorii competiției.        

img24004675

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!