ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Incendiu într-un bloc din municipiul Bălți: Mai mulți locatari au fost evacuați

10:13 | 25.06.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 iun. /MOLDPRES/. Locatarii unui bloc din municipiul Bălți au fost evacuați în urma unui incendiu produs în dimineața zilei de astăzi. La stingerea flăcărilor au intervenit patru echipe de salvatori și pompieri, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), fumul dens a fost observat de la etajul 6 al unui bloc de locuit cu 14 nivele.

La fața locului, salvatorii și pompierii au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei odăi cu suprafața de 6m2. În timpul intervenției, două persoane în etate au fost evacuate din apartamentul vecin, ulterior acestea au fost direcționate către medici pentru îngrijiri de rigoare. Totodată, pompierii au evacuat locatarii de la etajele superioare, evitând intoxicarea acestora cu produsele de ardere.

Angajații IGSU au reușit localizarea și lichidarea flăcărilor timp de o oră. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 36 situații de risc, dintre care 26 incendii și 10 intervenții căutare-salvare.

img24004721

img24004721

img24004721

img24004721

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!