ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de 12 ani s-a înecat în lacul de la Ghidighici

19:00 | 26.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iun. /MOLDPRES/. Un băiat în vârstă de 12 ani și-a pierdut viața în timp ce se afla la scăldat cu un grup de prieteni. Cazul a avut loc în amiaza zilei de astăzi la lacul Ghidighici, municipiul Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, băiatul ar fi intrat în apă la prânz și nu a mai ieșit. Salvatorii au fost chemați de prietenii minorului. Ajunși, aceștia au început lucrările de căutare a minorului, iar peste aproape o oră cadavrul minorului a fost depistat și extras la mal.

În acest context, IGSU atenționează repetat părinții și cei care au în grijă minori să-i supravegheze și să nu-i lase de unii singuri sau în grupuri de prieteni să meargă la scăldat.

img24004789

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!