ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Dubăsari, reținut în flagrant în timp ce transporta ilegal șapte cetățeni ucraineni

09:12 | 27.06.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 27 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat din Dubăsari a fost reținut de procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, pentru transportarea ilegală la Chișinău a șapte bărbați ucraineni contra unor sume impunătoare de bani, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, bărbatul prelua ucrainenii din stânga Nistrului, după care ii caza la un hotel din capitală, ca ulterior să ii ajute să ajungă în România. Potrivit procurorilor, bănuitul percepea între 5.000 USD și 7.700 USD pentru fiecare persoană.

Bărbatul a fost reținut pe traseu în drum spre capitală, cu trei bărbați din Ucraina în mașină. Anterior, acesta fusese anunțat în căutare într-un alt dosar de migrație ilegală. 

img24004793

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!