ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Flux sporit de călători la PTF Leușeni-Albița

11:10 | 27.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iun. /MOLDPRES/. În punctul d etrecere a frontierei Leușeni-Albița se înregistrează valori de trafic ridicate pe direcția ieșire din Republica Moldova, intrare în România. În aceste circumstanțe, angajații lmuncesc la capacitate maximă pentru a fluidiza traficul rutier, informează MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, angajații instituției au deschis suplimentar piste de control, iar fluxul este orientat și pe o bandă de pe direcția opusă de deplasare. Totodată, acțiunile sunt sincronizate între cele patru autorități de frontieră și vamale moldo-române.

În acest context, autoritățile recomandă călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei cu România, cum ar fi: PTF Costești, PTF Leușeni sau PTF Leova (program de lucru 08:00 - 20:00).

img24004798

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!