ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGP: Peste 2 100 de șoferi au depășit limita de viteză în zilele de odihnă

14:36 | 01.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Peste 2 100 de șoferi au depășit limita de viteză în zilele de odihnă. În total, circa 3 300 de conducători auto au ignorat normele rutiere, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, 31 de persoane conduceau mijlocul de transport fiind în stare de ebrietate, iar 545 nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate și semnalele semafoarelor.

Totodată, 150 de șoferi conduceau vehiculul fără ca acesta să fi supus reviziei tehnice anuale și în lipsa poliței de asigurare de răspundere civilă auto, iar 132 nu aveau cuplată centura de siguranță.   

De asemenea, 407 conducători au oprit mijlocul de transport în locuri interzise. 

În zilele de odihnă, inspectorii de patrulare au intervenit în 278 de cazuri, solicitări parvenite la Serviciul Unic 1️12.

img24004906

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!