ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu va avea mai multe întrevederi cu comunitățile de moldoveni din Franța, Marea Britanie și Irlanda

16:38 | 01.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a anunțat astăzi că în următoarea lună va întreprinde câteva vizite de lucru în afara țării. Ea a invitat comunitățile de moldoveni din Nisa, Dublin și Londra la discuții, comunică MOLDPRES.

„În următoarea lună voi întreprinde câteva vizite de lucru în afara țării. Astfel, vă invit să discutăm la Londra, la Dublin și la Nisa”, a scris șefa statului.

Potrivit agendei, întrevederea cu comunitatea din Nisa va avea loc în data de 27 iulie, la ora 11.00. Moldovenii din Irlanda sunt așteptați la Dublin pe 19 iulie la ora 18.30, iar cei din din Marea Britanie, la Londra pe 17 iulie -ora 18.30.

Pentru a participa la întrevederile cu președinta, cetățenii sunt îndemnați să completeze un formular și să anunțe subiectele pe care ar dori să le discute. Confirmările participării vor fi expediate ulterior prin email, împreună cu adresa exactă și alte informații utile.

img24004917

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!