ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul de Păpuși „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna iulie

17:52 | 01.07.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna iulie curent. Actorii vor juca pe scenă mai multe spectacole ce au la origine poveștile populare, informează MOLDPRES.

Printre piesele prezentate se numără: „POMUL LUI GORIȚĂ” – 7 - 11 iulie, „SE CAUTĂ UN PRIETEN” – 14 iulie, „FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI” – 18 și 21 iulie. De asemenea, săptămânal sunt prezentate și piese în limba rusă: „ЛЮБОПЫТНЫЙ СЛОНЁНОК (Elefănțelul curios)” – 6 iulie, „ДОКТОР АЙБОЛИТ (Medicul Aibolit)” – 10 iulie, „ВОЛШЕБНЫЕ ПРЕВРАЩЕНИЯ (Transformări magice)” – 13 iulie, „ЛЮБЛЮ РОМАШКИ (Iubesc romanițele)”- 17 și 20 iulie.

Solicitată de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a subliniat că repertoriul pentru luna iunie este unul divers și colorat. „Vom fascina micii spectatori cu magia artei păpușărești, vom prezenta spectacole vesele și minunate, spectacole care bucură sufletul de la mic la mare. Cu mult drag invităm toți copiii, alături de părinți și bunei, în Palatul Basmului Cult, unde copilăria nu are vârstă”, a spus Ala Toma.

Conducerea instituției a anunțat că la finalul lunii iulie se încheie stagiunea teatrală. „După un an productiv, frumos, plin de poveste, păpușile „Licuriciului” merg în vacanța bine meritată. Cu mare dragoste de spectatori vom reveni cu noi forțe și multe surprize în luna septembrie”, a menționat Ala Toma.

Repertoriul pentru luna iulie poate fi văzut și pe rețelele de socializare a teatrului.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online. 

img24004920

img24004920

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!