ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un troleibuz cu pasageri la bord implicat într-un accident rutier produs în capitală

12:43 | 02.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 2 iul. /MOLDPRES/. Un troleibuz cu pasageri la bord a fost implicat astăzi într-un accident rutier produs în capitală. Impactul a avut loc pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a subliniat că în troleibuz se aflau circa 40 de pasageri. În urma impactului dintre troleibuz și un automobile de model Renault, nimeni nu a avut de suferit.

„La fața locului au intervenit polițiștii. Ambulanța nu a fost solicitată. Circulația rutieră nu a fost afectată, doar s-au atestat abateri de până la 10 min de la orarul stabilit”, a spus Felicia Rusu.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

img24004956

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!