ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenția Națională Transport Auto testează gradul de satisfacție al beneficiarilor serviciilor prestate

10:46 | 03.07.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 3 iul. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) desfășoară până la 30 iulie 2024 un sondaj de opinie privind nivelul de satisfacție al beneficiarilor aferent serviciilor prestate de către Sistemul Informațional „e-Autorizație transport”, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, sondajul a fost organizat pentru a analiza, evalua și înainta propuneri de îmbunătățire a serviciilor prestate prin intermediul ghișeului unic privind eliberarea actelor permisive în domeniului transportului rutier şi  înregistrarea în registrele deținute de Agenție.

Chestionarul poate fi completat accesând link- ul  https://forms.gle/Sks9JeAwfR4uPNYY6

„Răspunsurile beneficiarilor sunt foarte importante pentru noi, or, în baza lor vom stabili decizii corecte și vom realiza acțiuni necesare pentru a spori creșterea calității serviciilor. De asemenea, sondajul este și pentru evaluarea conținutului informației postate pe paginile oficiale ale instituției”, explică ANTA.

Sistemul Informațional „e-Autorizație transport” furnizează  în prezent 23 servicii publice disponibile pentru operatorii de transport rutier.

 

img24004987

img24004987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!