ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grav accident la Râșcani cu implicarea unui autocar de rută. Două persoane au decedat

12:36 | 11.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Un accident rutier s-a produs în dimineața zilei traseul M-5 Bălți –Edineț. Un automobil de model Renault Kango s-a ciocnit cu un autocar de model Neoplan de pe ruta Chișinău – Kiev. Două persoane au decedat în timpul impactului, acestea fiind descarcerate de salvatori, comunică MOLDPRES.

La fața locului au fost trimise două echipe de salvatori, care au efectuat lucrări de descarcerare a două persoane rămase blocate între fiarele automobilului. Către ora 08:31, angajații IGSU au reușit să deblocheze din autovehiculul avariat corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 74 de ani, precum și o femeie în stare inconștientă de 69 de ani.

Femeia a fost predată medicilor care nu au mai putut să o salveze și la scurt timp au constatat decesul acesteia. Cei 19 pasageri, care se aflau în autocarul de rută nu au avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort.

img24005293

img24005293

img24005293

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!