ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Denis Vieru a ratat calificarea în finala de la Jocurile Olimpice, dar are șanse mari să cucerească medalia de bronz la Paris

18:01 | 28.07.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Judocanul Denis Vieru a cedat în fața japonezului Hifumi Abe în penultimul act al Jocurilor Olimpice, informează MOLDPRES.

Totuși, sportivul nostru are șansa să aducă prima medalie pentru delegația Republicii Moldova. Pentru medalia de bronz Vieru va lupta cu francezul Walide Khyar.

Judocanul Denis Vieru (66 kg) a acces în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Paris. Sportivul nostru a trecut de finlandezul Luukas Saha și sârbul Stranhija Buncic.

Denis Vieru a debutat cu o victorie la Jocurile Olimpice, după ce s-a impus în fața finlandezului Luukas Saha.

În sferturile de finală, Denis a dat piept cu sârbul Stranhija Buncic. Lupta a durat 41 de secunde, iar Denis și-a pus adversarul la pe saltea prin procedeul Ippon.

 

 

img24005733

img24005733

img24005733

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!