ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a înregistrat doi candidați în cursa pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova

16:33 | 18.09.2024 Categorie: Alegeri 2024

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat astăzi înregistrarea a doi candidați la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024: Renato Usatîi, desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru” și Vasile Tarlev, desemnat de Partidul Politic „Partidul pentru Viitorul Moldovei”, transmite MOLDPRES.

Totodată, CEC a înregistrat simbolurile electorale ale candidaților pentru imprimarea în buletinul de vot la alegerile prezidențiale, reprezentanții candidaților în Comisia Electorală Centrală și a confirmat persoanele responsabile de finanțe (trezorier).

Până astăzi au fost înregistrați doi candidați pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, desemnat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, și Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate.

img24007420

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!