ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două curse aeriene, lansate în premieră pe Aeroportul Internațional Chișinău. Călătorii vor putea zbura direct spre New York și Manchester

16:05 | 08.06.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Două companii aeriene au anunțat despre operarea zborurilor directe de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre New York, SUA, și Manchester, Marea Britanie, informează MOLDPRES.

Potrivit Aeroportului Internațional Chișinău, compania HiSky, după o pauză de peste 20 de ani, a operat primul zbor lung-curier cu ruta Aeroportul Internațional Chișinău (RMO) – București (OTP) – New York (JFK).

„Pasagerii din Chișinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire la București. Programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat, astfel încât durata conexiunii să fie de numai o oră și 10 minute”, a anunțat Aeroportul Internațional Chișinău.

Totodată, compania aeriană FLYONE va lansa zborul direct de pe Aeroportul Chișinău spre Manchester, Marea Britanie. Acesta va fi lansat pe 20 decembrie. Zborul va fi săptămânal, în fiecare zi de vineri.

Manchester Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Anglia și este cel mai mare în afara regiunii de sud-est a țării. Acesta oferă zboruri spre aproximativ 200 de destinații - mai mult decât orice alt aeroport din Regatul Unit.

img24004298

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!