ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu le-a urat succese și noroc sportivilor moldoveni care participă la Jocurile Olimpice de la Paris

13:00 | 26.07.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. „Hai, Moldova!”, acest îndemn, l-a adresat astăzi șefa statului sportivilor moldoveni care participă la Jocurile Olimpice de la Paris.

Președinta Maia Sandu le-a urat noroc olimpicilor noștri și le-a mulțumit pentru că faptul că vor reprezenta țara noastră cu demnitate la Jocurile Olimpice, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Spiritul și determinarea lor au unit o țară întreagă și ne inspiră, pe fiecare dintre noi, să credem în visurile noastre și să muncim pentru realizarea lor. O astfel de atitudine naște învingători, ne face mai rezistenți, mai buni și mai competitivi. Să le urăm mult succes și să le amintim că au ajuns la Olimpiada de la Paris pentru că deja sunt cei mai buni dintre cei mai buni!”, a punctat șefa statului. 

img24005693

img24005693

img24005693

img24005693

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!