ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu va participa la Summitul pentru pace în Ucraina, găzduit de Elveția

18:09 | 13.06.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/.Președinta Maia Sandu va pleca, vineri, în Confederația Elvețiană unde va participa la Summitul pentru pace în Ucraina, care va avea loc în perioada 15-16 iunie, și la care și-au anunțat prezența liderii din peste 90 de state. Scopul reuniunii este de a discuta calea către o pace justă și durabilă în Ucraina și în Europa, transmite MOLDPRES cu referire la comunicatul Președinției. 

În cadrul evenimentului, Președinta va avea întâlniri cu mai mulți șefi de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pentru a aprofunda dialogul politic și legăturile economice, precum și de a avansa procesul de aderare la Uniunea Europeană.

 

img24004435

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!