ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a participat la Reuniunea anuală a Asociației Businessului European

14:14 | 15.06.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Contribuția mediului de afaceri la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost principalul subiect discutat în cadrul reuniunii anuale a Asociației Businessului European. La eveniment a fost prezent și prim-ministrul Dorin Recean, transmite MOLDPRES cu referire la comunicatul Guvernului. 

În adresarea sa către reprezentanții companiilor europene din Moldova, prim-ministrul Dorin Recean a exprimat deschiderea Guvernului de a sprijini afacerile și de a le oferi suport, în special, în procesul de integrare în UE și de extindere a afacerilor pe noi piețe. „Avem de lucrat împreună. În procesul de adaptare și implementare a cadrului legislativ, conform acquis-ului comunitar, businessul va fi partenerul nostru cheie”, a menționat premierul.  

Reprezentanții asociației au menționat dialogul public-privat eficient între Guvern și mediul de afaceri, iar șeful Executivului a mulțumit acestora pentru colaborarea productivă de până acum.   

Asociația Businessului European a fost înființată în anul 2011 și în prezent numără circa 100 de membri. Scopul acesteia este alinierea economiei naționale și a legislației în domeniul de afaceri la standardele comunitare, promovarea valorilor europene și a celor mai bune practici de management în afaceri în comunitatea antreprenorială din Republica Moldova. 

img24004486

img24004486

img24004486

img24004486

img24004486

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!