ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean: „Funcționarii publici sunt acei oameni care mișcă lucrurile în tot ce înseamnă mecanismul de funcționare a unui stat”

10:57 | 23.06.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. „Funcționarii publici sunt acei oameni care mișcă lucrurile în tot ce înseamnă mecanismul de funcționare a unui stat. În eforturile noastre de dezvoltare a Republicii Moldova, inclusiv în cadrul procesului de aderare la Uniunea Europeană, rolul lor este esențial”.  Afirmația a fost făcută de premierul, Dorin Recean, în mesajul adresat cu prilejul Zilei Funcționarului Public, comunică MOLDPRES.

„Apreciem lucrurile frumoase pe care le fac funcționarii publici pentru fiecare cetățean din țara noastră și îi punem în evidență pe cei care reușesc să-și îmbunătățească eficiența în muncă”, a  spus șeful Executivului.

Premierul a menționat că în cadrul unui eveniment dedicat Zilei Funcționarului Public, a premiat cele mai bune practici din administrația publică atât la nivel central, cât și la cel local, oferind diplome de apreciere Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Casei Naționale de Asigurări Sociale și Primăriei orașului Anenii Noi.

„Felicitări tuturor funcționarilor publici. Le urez să servească în continuare ca model de integritate și transparență, acționând în interesul public și în interesele cetățenilor”, a conchis prim-ministrul Dorin Recean.

img24004684

img24004684

img24004684

img24004684

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!