ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANTA: Pe Podul Dunării, la trecerea frontierei româno-bulgare Ruse, după demararea lucrărilor de reparație, traficul nu va fi complet sistat

11:49 | 18.07.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 18 iul. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA), în baza informației parvenite de la autoritățile competente ale Republicii Bulgaria, anunţă operatorii de transport rutier cu privire la modificările și restricțiile temporare de circulație pe Podul Dunării, la trecerea frontierei româno-bulgare Ruse, după demararea lucrărilor de reparație. În acest sens, ANTA informează că traficul nu va fi complet sistat, transmite MOLDPRES.

Potrivit ANTA, începând cu data de 10 iulie, lucrările sunt efectuate în mod organizat pentru a oferi vehiculelor trecere în mod eșalonat pe banda care nu este supusă reparației, în ambele sensuri. „Pentru început, reparația este executată pe banda de intrare în Bulgaria, iar ulterior va urma banda pe sensul de ieșire din țară în direcția României”, explică sursa citată.

Totodată, pentru informații actualizate despre organizarea temporară a traficului și lucrările de reparație, ANTA recomandă urmărirea datelor oficiale publicate de către Agenția Executivă privind Administrarea Transportului Rutier a Republicii Bulgaria, accesând următorul link https://api.bg/.../information-on-the-danube-bridge....

img24005468

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!