ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis un Cod galben de instabilitate atmosferică

12:42 | 24.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 24 iul. /MOLDPRES/. Meteorologii au emis astăzi Cod galben de instabilitate atmosferică, valabil până mâine, transmite MOLDPRES. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) menţionează că, în perioada 24 iulie, ora 13:00 – 25 iulie, ora 21:00, se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice cu grindină (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-35 l/m2 ) și intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 m/s.

În cazul Codului galben, condițiile vremii sunt potențial periculoase, iar fenomenele meteorologice prognozate sunt obișnuite pentru teritoriul țării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități socio-economice.

 

 

img24005622

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!