ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secțiile de terapie intensivă din șapte spitale din țară au fost dotate cu paturi multifuncționale

14:42 | 24.07.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 iul. /MOLDPRES/. Șapte spitale din țară și-au dotat secțiile de terapie intensivă cu paturi multifuncționale cu sprijinul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), informează MOLDPRES.

Este vorba de instituțiile medico-sanitare publice: Spitalul raional (SR) Hâncești, SR Soroca „A Prisăcari”, Institutul de Medicină Urgentă, SR Comrat „I. Gurfinchel”, Spitalul clinic municipal (SCM) „Sfânta Treime”, SCM „Gheorghe Paladi” și SR Florești.

Dotarea spitalelor cu paturi multifuncționale a fost posibilă în cadrul proiectelor finanțate din fondul de dezvoltare şi modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al CNAM. Astfel, au fost achiziționate 132 de paturi multifuncționale cu o valoare totală de peste 7,2 milioane de lei.

 

img24005629

img24005629

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!